• darkblurbg
  Tom Coehoorn
  Professioneel fotograaf
 • darkblurbg
  Tom Coehoorn
  Skûtsjefotograaf
 • darkblurbg
  Tom Coehoorn
  Editorial fotograaf

Tom Coehoorn, professioneel en allround fotograaf 

Skûtsjefotograaf
Officieel skûtsjefotograaf van het SKS en IFKS skûtsjesilen in Friesland. Door mijn jarenlange ervaring als bemanningslid op een skûtsje weet ik precies waar ik op moet letten bij de wedstrijden. Klik hier voor meer informatie over mijn werk als skûtsjefotograaf.

★ Nautische fotografie
Ik fotografeer voor diverse sectoren in de watersport. Klik hier voor meer informatie.

★ Bedrijfsfotografie
Een goede foto van je product of bedrijf weerspiegelt de kwaliteit waar je voor staat. Ik kan als bedrijfsfotograaf met mijn professionele apparatuur in dat opzicht iets voor je betekenen. Klik hier voor meer informatie.

★ Editorial
Editorial fotograaf voor tijdschriften, vakbladen, kranten en magazines. Ik verzorg illustratief beeld om verhalen en interviews te ondersteunen en te versterken. Klik hier voor meer informatie.

★ Wanddecoraties
Mijn foto's zijn te koop als originele wanddecoratie. Een spectaculaire actiefoto van het skûtsjesilen is een echte blikvanger aan je muur in je woonkamer, hal, slaapkamer of kantoor. Bestel zo’n unieke foto op canvas, dibond aluminium, plexiglas, staal, of op fotopapier (met of zonder lijst). Klik hier om je wanddecoratie te bestellen.