Fotobehang, groots aan de muur!

Creëer een statement van formaat in je huis of kantoor en voorzie je muur van een wandvullende skûtsjefoto op naadloos fotobehang. 

   

 

Over het behang

Het fotobehang is een fijn geweven polyester-doek met een PVC coating. Het doek glanst niet en voorkomt hierdoor ongewenste glinsteringen. Het doek heeft bovendien een brandwerende eigenschap, is krasbestendig en waterafstotend en kan gemakkelijk afgenomen worden met een vochtige doek.

Virtueel op je muur

Ik kan me voorstellen dat je eerst wil zien hoe het er ongeveer uit komt te zien als je voor zo’n groot project als een fotobehang kiest. Als je, bijvoorbeeld met je telefoon, een foto van de muur maakt en deze naar mij stuurt kan ik de gewenste (skûtsje-)foto erin monteren zodat je vooraf een idee krijgt van het resultaat. 

Formaat en levertijd

Het fotobehang kan uit een stuk geprint worden van 1 meter tot maximaal 50 meter. Het wordt geproduceerd in de exacte maat van je muur plus 5 cm extra in de lengte en in de breedte zodat je het behang precies kunt bijsnijden en het perfect past. De levertijd van het behang is ongeveer 7-8 werkdagen.

Aanbrengen

Je kunt het fotobehang eenvoudig zelf aanbrengen. Het is wel handig om het met twee personen te doen. Je brengt de behanglijm voor zwaar behang (bijv. Perfax Paars) aan op de muur en dan rol je het behang erop van links naar rechts. Als het even niet goed zit kun je het nog verschuiven want het behang kan niet scheuren. Eventuele luchtbellen tijdens het afrollen er meteen uitstrijken, de rand bijsnijden en klaar!

 

Laten doen

Ik kan je indien gewenst ook een prijsopgave doen voor montage door vakkundige monteurs. Wat hierbij goed is om te weten is dat de prijs van de montage afhankelijk van je locatie vanwege de reistijd/uurtarief van de monteurs gerekend vanaf Sneek. In sommige gevallen kan het soms voordeliger zijn om een lokale schilder in te schakelen. 

Prijs

Prijsindicatie voor fotobehang op een wand van bijvoorbeeld 2 meter hoog en 3 meter breed: € 330,- excl. BTW (€ 399,30 incl. BTW)

Kies hier je foto

In mijn beeldbank vind je een uitgebreid assortiment aan geschikte skûtsjefoto's voor je muur. Kies hier je favoriete foto:

Skûtsjes in zwart-wit
Skûtsjes in kleur

Neem contact met mij op

Heb je een mooie foto gevonden vul dan het contactformulier in of stuur een Whatsapp