Nautisch fotograaf

Ik fotografeer graag en veel op het water en ben actief voor diverse sectoren in de watersport. In de tuin van het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek hangt een permanente expositie van mijn werk.

Het Fries Scheepvaart Museum in Sneek heeft haar museumtuin opgesierd met een aantal van mijn foto’s. Foto’s met verschillende zeilsporten als onderwerp; van skûtsjesilen tot ijszeilen. In de museumtuin vinden regelmatig schoolactiviteiten plaats en met de foto’s wil het museum het zeilen onder aandacht brengen van de jeugd. De rondslingerende flessen op de foto herinneren aan de laatste les over het probleem van de plastic soep in de oceaan.


Jachtbouw en jachtverhuur

In- en exterieur van nieuwe schepen voor brochures en websites. Fotoshoots voor reclamecampagnes. Gedetailleerde en realistische foto’s van huurjachten.


Zeilscholen

Actiefoto’s van cursisten voor zeilscholen ter herinnering aan een prachtige zeilweek.


Eventfotograaf

Wedstrijdcommissies of organisatoren van bedrijfsevents op het water kunnen mij inhuren als hun eventfotograaf. Ik ben zelf in het bezit van een snelle foto-RIB (uiteraard met de juiste papieren).

Foto van je eigen schip

Zelf een foto van je schip maken is lastig als je staat te sturen. Wil je toch een prachtige foto van je trots aan de muur dan kun je mij boeken voor een individuele fotoreportage. We spreken een locatie af en dan kom ik met de rib op een trailer die kant op voor de fotoshoot. Neem contact met mij om de mogelijkheden te bespreken.

Botenshows

Impressies van botenshows en botenbeurzen voor PR en Media


Tarieven nautische fotografie

  • Fotografie op locatie € 85,- per uur (minimaal 1 uur)
  • Nabewerking beelden € 45,- per uur
  • Reiskosten € 0,25 p/km
  • Prijzen zijn exclusief 21% BTW.
  • Geen verrassingen; duidelijke prijsopgave vooraf.

 

 

Neem contact met mij op voor een prijsopgave