Skûtsjefotograaf

Ik ben de skûtsjefotograaf van het SKS en IFKS skûtsjesilen in Friesland. In 2019 heb ik met een foto van het Makkumer Skûtsje de Public Award gewonnen van de belangrijkste internationale fotowedstrijd voor watersportfotografen, de Mirabaud Yacht Race Image 2019.

Ik fotografeer het skûtsjesilen voor de dagbladen Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad en voor diverse magazines. Daarnaast lever ik professionele, hoge resolutie beelden aan bedrijven, reclamebureau's en eigenaars/stichtingen van skûtsjes.

Alle gemaakte foto’s zijn beschikbaar in mijn online beeldarchief.

 


Impressie beelden SKS Skûtsjesilen

Bekijk hier een diashow met een impressie van het SKS Skûtsjesilen (duur: 9 minuten) :
https://youtu.be/9UKx4kor-XQ


Skûtsjekalender 2022  

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar geeft Tom Coehoorn een Skûtsjekalender uit met, normaal gesproken, foto’s van het afgelopen kampioenschappen skûtsjesilen. Omdat er in 2021 wederom geen kampioenschap georganiseerd kon worden heeft de fotograaf voor de Skûtsjekalender 2022 een selectie gemaakt uit een aantal zeil- en oefenwedstrijden die wel doorgang konden vinden; de Slach om Heech, SKS Sprintwedstrijden en Foarwedstriid, IFKS Slotrace en de Roekoepollerace. De Skûtsjekalender is een A-3 wandkalender met tijdloze zwart-wit foto’s van het skûtsjesilen in Friesland. 

Bestel hier je Skûtsjekalender 2022

Contact

ThomasVaer Fotografie
Tom Coehoorn
It Bûtlân 18
8604 VH Sneek

T: 06-28478335
E: info@thomasvaerfotografie.nl
KvK: 61259519
Btw-id: NL001473653B06

Stuur een Whatsapp


Lid van Dupho, beroepsorganisatie
voor professionele fotografen.

Social media