Een originele blikvanger in je huis of kantoor.

Een spectaculaire actiefoto van het skûtsjesilen is een echte blikvanger aan je muur in je woonkamer, hal, slaapkamer of kantoor. Je hebt de keuze uit verschillende materialen bijvoorbeeld canvas, dibond aluminium, plexiglas, of fotopapier (met of zonder lijst).

   

Fotobehang, groots aan de muur!

Creëer een statement van formaat en voorzie je muur van zo'n unieke skûtsjefoto op naadloos fotobehang. Hieronder vind je enkele voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten door ThomasVaer Fotografie:

Hal in een woning:

In een bedrijfskantine:

   

Publieksruimte stadhuis Sneek:

 

Kies je foto 

Neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een stuur een Whatsapp bericht om je wensen persoonlijk te bespreken.
Je kunt je foto natuurlijk ook direct bestellen: Klik op een van de onderstaande afbeeldingen en bestel je foto:

 

Gebruik de speciale app en preview de foto op je muur

Je bestelling gaat via de gerenommeerde webshop met kunst voor iedereen: Werk aan de Muur. Fine-art kwaliteit en een uitstekende service.  De gekozen foto kan op verschillende materialen en formaten geprint worden. Heb je een keuze gemaakt dan helpt deze App je om te zien of de foto past in jouw interieur. Maak een foto van je kamer met je telefoon of iPad en hang het werk virtueel op.

Download de app:

Werk aan de Muur App in de App Store Werk aan de Muur in de Google Playstore

 

Staat jouw favoriete foto of gewenste formaat er niet bij? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier in of stuur een Whatsapp bericht dan denk ik graag even met je mee!