Fotobehang, groots aan de muur!

Creëer een statement van formaat en voorzie je muur van zo'n unieke wandvullende skûtsjefoto op naadloos fotobehang.

Over het fotobehang

Het fotobehang is een fijn geweven polyester-doek met een PVC coating. Het doek glanst niet en voorkomt hierdoor ongewenste glinsteringen. Het doek heeft bovendien een brandwerende eigenschap, is krasbestendig, waterafstotend en kan gemakkelijk afgenomen worden met een vochtige doek.

Virtueel op je muur

Ik kan me voorstellen dat je eerst wil zien hoe het er ongeveer uit komt te zien als je voor zo’n groot project als een fotobehang kiest. Als je een foto van je muur maakt en deze naar mij mailt kan ik de gewenste foto erin monteren zodat je vooraf een idee krijgt van het resultaat. 

Formaat en levertijd

Het fotobehang kan uit een stuk geprint worden tot maximaal 50 meter. Het wordt geproduceerd in de exacte maat van je muur plus 5 cm extra in de lengte en in de breedte zodat je het behang precies kunt bijsnijden en het perfect past. De levertijd van het behang is ongeveer 7 werkdagen.

Prijs fotobehang

De prijs voor het fotobehang bedraagt € 80,- per m2 incl. BTW.

Enkele prijsvoorbeelden:

  • formaat 150 cm x 200 cm: € 240,- 
  • formaat 200 cm x 300 cm: € 480,- 
  • formaat 250 x 400 cm: € 800,- 

Aanbrengen

Je kunt het fotobehang eenvoudig zelf aanbrengen. Het is wel handig om het met twee personen te doen. Je brengt de behanglijm voor zwaar behang (bijv. Perfax Paars) aan op de muur en dan rol je het behang erop van links naar rechts. Als het even niet goed zit kun je het nog verschuiven want het behang kan niet scheuren. Eventuele luchtbellen tijdens het afrollen er meteen uitstrijken, de rand bijsnijden en klaar!

Laten doen

Ik kan je indien gewenst ook een prijsopgave doen voor montage door vakkundige monteurs. Wat hierbij goed is om te weten is dat de prijs van de montage mede afhankelijk is van je locatie vanwege de reistijd/uurtarief van de monteurs gerekend vanaf Sneek. In sommige gevallen kan het soms voordeliger zijn om een lokale schilder in te schakelen. 

Voorbeelden fotobehang

Hieronder vind je enkele voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten met fotobehang door ThomasVaer Fotografie:

Hal in een woning:

In een bedrijfskantine:

   

Publieksruimte stadhuis Sneek:


Kies je foto 

Kies je foto uit mijn beeldbank of neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een Whatsapp bericht om je wensen te bespreken.

Skûtsjes in zwart-wit

   

Skûtsjes in kleur